Navijači Boke priredili su spektakularan ispraćaj svojim ljubimcima u Madrid, na revanš meč finala Kopa Libertadores protiv “najljućeg” rivala, River Plejta.

Hiljade pristalica “žuto-plavih” boja izašlo je na ulicu kako bi autobus sa fudbalerima i stručnim štabom ispratilo na aerodrom.

Bila je to atmosfera kakvu samo mogu navijači u Južnoj Americi da prirede, praćena vatrometom i žurkom na ulicama Buenos Ajresa.

Utakmica između Boke Juniors i River Plejta odigraće se u Madridu u 9. decembra, pošto uslovi u Argentini nisu zadovoljavajući i posljednji put kada su dva sastava bila projektovana da odigraju revanš finala izbili su veliki neredi.

Zbog toga su čelni ljudi Južnoameričke fudbalske federacije odlučili da se utakmica uopšte ne odigra u Buenos Ajresu, već u Madridu. River nije želio da prihvati tu odluku, ali je na kraju pristao i meč će biti odigran.

U ponedeljak, za samo nekoliko sati, rasprodato je 20 000 karata koje je dobio River, a očekuje se da i Boka proda svoj kontigent od 20 000 ulaznica koje su prodavane u španskoj prestonici.

Osim toga, oba kluba su pustila u prodaju i po 5 000 karata u Buenos Ajresu, po ceni od približno 85 evra.

Prvi okršaj dva velika protivnika okončan je bez pobjednika, 2:2.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA