Šou Nikole Đurička se vraća u Banjaluku!

320

Šou Nikole Đurička “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a nikada niste smeli da ga pitate” ponovo dolazi u Banjaluku i to u srijedu, 12. decembra, od 20 časova u Koncertnoj dvorani KC Banski dvor.

Za one koji ne znaju, u pitanju je autobiografska predstava popularnog glumca koja je pobrala pozitivne kritike širom regiona.

– Kada sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand up šou. Mnogo prijatelja mi je već savjetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vrijeme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No, kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak – rekao je Đuričko.

U samom stand up-u Đuričko opisuje događaje koji će vas nasmijati ali i približiti ovom zanimljivom glumcu.

– Šta sam morao da pjevam u prvom razredu? Kako sam izgubio četrdeset klinaca? Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje? Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke? Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad? Како se pravilno koristi kondom? Šta nikada nemojte da stavljate u oči? Sve ovo i još mnogo toga – obećava on.

Džoni i njegov prepoznatljiv humor. Humor za duhovite.

“Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju a nikada niste smeli da ga pitate” ponovo pred Banjalučanima.

Ulaznice po cijeni od 20 KM su u prodaji na biletarnici KC Banski dvor, u periodu od 10 do 17 h.

Informacije na telefon: 066 905 399.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA