Repeša najavio rezove u Budućnosti

378

Novi trener košarkaša Budućnosti iz Podgorice Jasmin Repeša najavio je promjene i stabilizaciju nakon serije od sedam poraza, posljednjeg od Crvene zvezde, ali i napad na odbranu trofeja ABA lige.

– Nikada nije lako preuzeti ekipu u toku sezone, jer je potrebno nešto očistiti, popraviti, pospremiti… Vjerujem u projekat i imam visoke ambicije, a cilj mi je da to prenesem na okruženje, ne samo na ekipu. Ciljevi se ne mijenjanju, želimo da krenemo prema najvećim mogućim dostignućima – rekao je Repeša na promociji u Podgorici, a prenose “Vijesti”.

Na dolazak u Budućnost privukla ga je, kaže Repeša, velika emocija na svakom koraku u klubu.

– Prvi korak je da se stabilizujemo, da se spusti lopta na zemlju… Moramo da izbacimo frustracije iz glava, prije svega kod pojedinih igrača, da dobiju samopouzdanje. Imamo kvalitetne košarkaše, koji sigurno mogu bolje i neophodno je da se napravi dijagnoza zbog nekonzistentnosti u mnogo utakmica. Protiv Cibone je bilo plus 11, Bajerna plus 17, a sinoć protiv Zvezde serija 0:16 poslije vođstva od osam razlike.

Hrvatski stručnjak najavio je da bi moglo da dođe do promjena u igračkom kadru.

– Nekada više nije bolje – zaključio je on.

Repeša, koji je zamjenio otpuštenog Aleksandra Džikića, debitovaće 3. januara u Milanu protiv bivšeg kluba Armanija u utakmici Evrolige.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA