Poslanici Srpske liste zaključali se u zgradi parlamenta

426

Osam poslanika Srpske liste, koji žele da se sastanu sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom, zaključalo se u prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta samoproglašenog Kosova u Prištini, objavio je šef poslaničkog kluba Srpska lista Slavko Simić na svom Fejsbuk profilu.

Potpredsjednik Srpske liste Igor Simić je putem video-klipa, koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, poručio da poslanici žele da upoznaju Hana sa situacijom na Kosovu i Metohiji i potencijalnom humanitarnom krizom sa kojom će se suočiti srpski narod zbog uvođenja stoprocentnih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH.

– Poštovani građani, poslanici Srpske liste poručuju vam iz Prištine – danas smo se zatvorili u prostorijama Skupštine Kosova kako bismo zahtevali hitan sastanak sa predstavnikom EU koji dolazi u Prištinu Johanesom Hanom i upoznali ga sa situacijom i potencijalnom humanitarnom krizom sa kojom se suočava srpski narod ukoliko taksa od sto odsto ne bude hitno povučena – rekao je Simić.

Predsjednik Srpske liste Goran Rakić rekao je ranije da će poslanici Srpske liste ostati u zgradi parlamenta do sutrašnjeg dolaska Hana u Prištinu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA