Poslanici Srpske liste traže sastanak sa Hanom

378

Poslanici Srpske liste ušli su u zgradu parlamenta samoproglašenog Kosova, gdje će ostati do dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, čija se posjeta očekuje sutra.

Predsjednik Srpske liste Goran Rakić je naveo da će poslanici ostati u zgradi parlamenta sve dok se ne sastanu sa Hanom, a cilj je da evropskom zvaničniku prenesu stav da srpska djeca imaju pravo na hranu, život i budućnost.

– Naši poslanici, koji imaju punu podršku našeg naroda, ušli su u zgradu skupštine, gdje će ostati sve dok se ne sastanu sa Hanom da bi mu prenijeli upozorenje o pogubnosti antisrpskih poteza Prištine koje je uvela protiv srpskog naroda – rekao je Rakić na vanrednoj konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici.

Rakić je ponovio da će srpski poslanici Hanu i Evropi prenijeti poruku da Priština mora ukinuti antisrpske mjere Prištine.

On je dodao da će se poslanici Srpske liste boriti za prava srpske djece, te da imaju podršku srpskog naroda da se mirnom demokratskom borbom izbore za ukidanje antisrpskih mjera Prištine.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA