Počelo glasanje za Ol star meč

370

Domaćin narednog Ol Stara će biti Šarlot i to u periodu između 15. i 17. februara 2019. godine. Glavni događaj Ol Star utakmica je na programu 17. februara, a biće to 68. po redu meč najboljih igrača sa Istoka i Zapada.

I u ovoj sezoni navijači će imati mogućnost da u velikoj mjeri utiču na izbor igrača koji će se naći na ovoj popularnoj manifestaciji. Glasanje je počelo i trajaće sve do 21. januara.

Kao i prethodne sezone, igrači sa najviše glasova na Istoku i Zapadu će biti kapiteni svojih ekipa, a kompletne petorke će biti birane na osnovu glasova navijača, predstavnika medija i igrača. Navijači se najviše pitaju, pošto će njihove odluke imati 50 odsto važnosti, dok će predstavnici medija i igrači imati po 25 odsto uticaja na izbor startnih petorki.

Nakon izbora najboljih petorki i kapitena, koji će biti objavljeni na “TNT” televiziji, potom će treneri ekipa izabrati rezerve, čija imena će biti objavljena 31. januara. Potom će kapiteni ekipa slobodnim izborom birati igrače u svoje timove.

I ove godine navijači iz regiona će imati priliku da glasaju za svoje mezimce, pa će tako Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Jusuf Nurkić, Bojan Bogdanović i drugi moći da dobiju vaše glasove. Iskoristite priliku i glasajte na ovom linku.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA