PDP Gradiška: Imaćemo svog kandidata za načelnika

428

Na danas održanoj press konferenciji Partije demokratskog progresa u Gradišci istaknuto je da je u godini iza nas konstatovan porast povjerenja građana njihovoj političkoj opciji.

Ljubimko Čakalj, predsjednik Izbornog štaba PDP Gradiška, najavio je već sad spremnost partije da na lokalnim izborima promijeni odnos političkih snaga te za ljeto 2019. najavio objavu imena kandidata za načelnika Gradiške.

Time se želi glasačima poslati jasna poruka da je PDP spreman da samostalno ponudi svog kandidata pred kojim će u naredne dvije godine biti zahtjevan zadatak mobilizacije svih partijskih resursa.

Milan Švraka, predsjednik opštinskog odbora koji ima četiri odbornika u Skupštini opštine naveo je da su građani imali šansu na prošlim izborima a da sad kao nagradu dobijaju poskupljenje komunalija a očekuje se i poskupljenje struje.

Lokalna vlast je po pitanju podsticaja privrede i nataliteta učinila vrlo malo iako je to u ekspozeu mandatara istaknuto kao prioritet, pored toga PDP je zapitan šta je s obećanjima o izgradnji sportske hale, zgrade suda i gradskog trga?

PDP će nastaviti koalicionu saradnju sa Srpskom demokratskom strankom i pored teške situacije u kojoj se ona nalazi.

Radislav Dončić, predsjednik Kluba odbornika u Skupštini opštine ističe otvorenost partije i za ostale koji su voljni da rade u interesu svih građana, a prioritet je zaustavljanje masovnog odlaska stanovništva sa teritorije gradiške opštine.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA