Pavić: DNS ostaje jedinstven i ide u vlast

471

DNS ostaje jedinstven i ubuduće će djelovati kao dio vladajuće strukture, poručio je danas, nakon sjednice Glavnog odbora, lider te stranke Marko Pavić. Pavić smatra da članovi koji su napustili stranku ne mogu urušiti njen ugled.

– Mi smatramo da je nemoguće da jedna grupa ljudi, uz pomoć sa strane preuzme stranku, da je izvorni DNS ostao i da će nastaviti djelovati na svojim osnovnim principima. Još jedan zaključak je usvojen, a to je da DNS i dalje ostaje pri koalicionom sporazumu, koji je potpisan između SNSD-a, SP-a i DNS-a – poručio je Pavić.

Komentarišući izborne rezultate, Pavić je još jednom ponovio da je zadovoljan i podsjetio da je DNS do sada ostvario najbolji izborni rezultat.

– Pohvalili smo regije Romanije, Bijeljine i Banjaluke i pojedince koji su u tim regijama dali doprinos rastu broja glasova. Konstatovali smo da su ovi rezultati osnov da DNS ide dalje i da DNS na svakim izborima postiže bolji rezultat, u odnosu na prethodne – izjavio je predsjednik ove stranke.

Na sjednici Glavnog odbora usvojen je izvještaj Centralnog izbornog štaba opšth izbora, kao i zaključci sa 15. i 16. sjednice predsjedništva stranke. Sjednici je prisustvovalo 139 članova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA