Novi promašaj Pireli kalendara (FOTO)

560

Poznati italijanski proizvođač guma Pirelli je objavio kalendar za 2019. godinu na čijim stranicama se mogu vidjeti četiri poznate dame u različitim senzualnim pozama: supermodel Điđi Hadid, balerina Misti Kopland, glumica i bivša manekenka Leticija Kasta i glumica Džulija Garner.

Ali, šta je to toliko pogrešno po pitanju novog Pirelli kalendara, šta je ono što zbunjuje?

Slavni dani ovog brenda izgleda da su davno prošli, na istom fijakeru su se odvezli u prošlost zajedno sa supermodelima iz ’90-ih kada je sve kiptalo od zdravlja i golotinje.

Danas, sa novim pravima i stavovima prema ženskoj golotinji i njenoj zloupotrebi čini se da su kreatori starih snova ostali bez posla i prostora za komentar. Za fotografa ovog broja izabran je čuveni Albert Votson. Povodom kolekcija slika koja nosi naziv “Snovi”, on je rekao sljedeće:

– Moje fotografije za ovogodišnji Pirelli kalendar prikazuju četiri uspješne žene koje su odlučno slijedile svoje snove. Zajedničko za sve njih je da su veoma aktivne u svojim profesijama i još uvijek sebi zadaju nove ciljeve i razmišljaju o tome gdje žele biti za pet, 10 i 20 godina.

Pireli kalendar za 2019. je manje eksplicitan od mnogih prethodnih kalendara. Kada vam neko tvrdi da je sve isto, mi se pitamo – ko će prvi da kaže da je car go, ali da modeli u novom Pirelli kalendaru baš i nisu!

A kako je bilo tokom pravljenja kalendara sa Điđi, Misti, Leticijom i Džulijom, pogledajte u videu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA