Najtraženiji film na Google-u u 2018. godini je… (VIDEO)

443

Google je izbacio pojmove koji su se najviše pretraživali u 2018. godini, a među njima je i jedan film koji je već sada postao kultni.

Nakon Svjetskog fudbalskog prvenstva, najguglaniji pojmovi u 2018. bili su Megan Markle i kraljevsko vjenčanje, a među 10 pojmova koji su se najviše pretraživali našao se i film “Zvijezda je rođena” (deveto mjesto na listi).

Emotivna, intenzivna i dramatična priča o pjevačici u usponu Ally (Lady Gaga) i afirmisanom muzičaru čija slava blijedi, Jacku (Bradley Cooper) osvojila je svijet što joj je i osiguralo pet nominaciju za nagradu Zlatni globus (za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glumca, najbolju glumicu i najbolju originalnu pjesmu “Shallow”).

– U sobi može biti sto ljudi od kojih njih 99 ne vjeruje u tebe, a samo jedna osoba vjeruje i to vam može promijeniti cijeli život – izjava je Lady Gage koja je već postala legendarna.

Odnosi se na Bradleyja Coopera koji je jedini vjerovao da je Lady Gaga savršena za glavnu ulogu u filmu “Zvijezda je rođena” te da će biti bolji izbor od Beyonce i Jennifer Lopez koje su takođe bile opcija.

Kada ga je prvi put čula kako pjeva i svira, Lady Gaga ostala je frapirana talentom Bradleyja Coopera i uzviknula: “Pa gdje si se ti skrivao do sada?!”.

Istu reakciju imali su i mnogi koji su pogledali ovu fantastičnu muzičku dramu o kojoj se u 2018. godini puno pričalo i pretraživalo u Googleu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA