Najbolje fotografije u “najluđoj noći”

404

Svi će imati slične fotografije sa dočeka, zato stručnjaci preporučuju da napravite iskorak, da uradite nešto drugačije. Duhovitost je uvijek na cijeni, pa ako vam je to adut, izvucite ga sada.

Ko ima ljepšu haljinu, gdje je provod najbolji, da li ostati u kući ili ipak izaći – nizu pitanja u vezi sa najluđom noći pridružuje se još jedno: ko ima najbolje fotografije?

Živimo u eri “Instagrama” koji u ovom periodu eksplodira. Fotografije ukrašenih domova, isprobavanja novogodišnjih toaleta, a onda samog provoda na dočeku, preplaviće “Instagram” naloge. Svi će imati slične fotografije, zato stručnjaci preporučuju da napravite iskorak, da uradite nešto drugačije ako želite da vaš post dođe do što većeg broja ljudi.

Duhovitost je uvijek na cijeni, pa ako vam je to adut, izvucite ga sada. Treba da postavite pitanje jer ćete tako podstaći komunikaciju. Na primjer “da li vam se dopada šta smo obukli za Novu godinu” umjesto samo “pogledajte kakvu smo toaletu pripremili”.

Većina korisnika “Instagrama” loguje se ujutru i predveče, dok postovi objavljeni između 22 i tri časa ujutru imaju najviše interakcija, pa i to treba imati u vidu.

Istraživanja pokazuju da na “Instagramu” najbolje prolaze slike hrane, takvih je skoro 500 miliona fotografija. I zato, nećete pogriješiti ako slikate prazničnu trpezu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA