Nagradna igra: Možete li bez pametnog telefona godinu dana?

447

Kompanija VItaminwater pokrenula je takmičenje na kojem se može osvojiti 100 000 dolara. Jedini uslov je da čitavu godinu ne koristite pametan telefon i tablet.

Prijave se vrše preko haštaga #nophoneforayear na vašem Tviter ili Instagram profilu, uz opis kako bi vaša godina izgledala bez telefona i zbog čega vam je potreban odmor od modernih aparata. Prijave će se razmatrati na osnovu kreativnosti, relevantnosti brenda, humora kvaliteta.

To znači odustajanje od sopstvenog telefona i tableta, kao i saglasnost da se ne koristi nijedan ručni računar ili aparat.

Prijave traju do 8. januara, a kompanija će 22. objaviti ko je odabran za takmičenje. Još se ne zna kako će kompanija tačno kontrolisati takmičara, odnosno provjeravati da nije koristio pametni telefon.

Zna se da će na kraju godine morati da prođe detektor laži. Ako izdrži čitavu godinu, takmičar osvaja puni iznos, a izdrži li šest mjeseci, na njegov će račun leći 10 000 dolara. Sve manje od šest mjeseci, neće se nagrađivati.

Ipak, takmičar neće biti sasvim bez telefona. Na korišćenje će dobiti dobru staru Nokiu 3310 za pozive i poruke.

Iz kompanije su potvrdili da nije riječ o šali.

– Ne mislimo da postoji nešto dosadnije od besmislenog skrolovanja na telefonu, a ovo je prilika da se zauzme stav protiv rutine i da se nekom dodjeli 100 000 dolara da uradi nešto jedinstveno sa njegovim vremenom – saopštili su iz kompanije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA