Na Rači obustava saobraćaja za teretna vozila

316

Na graničnom prelazu Rača, na granici sa Srbijom saobraćaj je obustavljen za teretna vozila zbog nestanka struje, a nije preporučljiv ni za putnička vozila jer su formirane kolone.

U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno vlažnim i klizavim kolovozima, a poledica je moguća na dionicama u višim predjelima i preko prevoja, kao i po kotlinama i duž riječnih tokova.

Magla mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i duž riječnih tokova, a na svim dionicama u usjecima i pored kamenih kosina moguć je odron zemlje i kamenja na kolovoz.

Regionalni put Ulog-Klan je mjestimično zasniježen, pa je neophodan oprez u vožnji, dok na magistralnom putu Dobro Polje-Brod postoji mogućnost obrušavanja snježnih lavina.

U Federaciji BiH kolovoz je jutros mjestimično vlažan, a zbog niske temperature moguća je poledica, posebno na putevima u višim predjelima, kao i na mostovima, vijaduktima i tuneli.

Sanacija mosta izvodi se na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno, zbog čega je saobraćaj teretnih vozila ukupne mase iznad sedam tona obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac preko Donjeg Vakufa i Travnika.

Na dionici graničnog prelaza Šćepan Polje-Plužine u Crnoj Gori zabranjen je saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i šlepere, dok je na prelazu Novi Grad-Dvor i dalje je obustavljen saobraćaj zbog radova u Hrvatskoj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA