Muške “nesavršenosti” koje žene obožavaju

202

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati riječima, ali često tome pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

Žene su istakle nekoliko muških “nesavršenosti” koje su im simpatične, iako ih muškarci ne vole na sebi.

Ima stomačić

Čak dvije trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna “kornjača” na stomaku nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže vidjeti prirodni stomačić koji opisuje “normalnog” frajera koji nije opsjednut ogledalom, dizanjem utega i proteinima. Čini se kako umjerenost uvijek pali.

Kasni s brijanjem

Mlada brada stara svega nekoliko dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg pola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo “frajerski” stav jednostavno vrišti seksepilom.

Znakovi starenja

Anketa je takođe potvrdila kako žene prosijedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može neprimjetiti. Isto vrijedi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA