Monting Teslić preuzeo tron “Borika” (FOTO)

883

Monting Teslić pobjednik je tradicionalnog turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 18“ u kategoriji seniora.

Oni su u finalu koje je odigrano pred gotovo 3 000 gledalaca, u sjajnoj utakmici, savladali ekipu „RD kafu“ sa tijesnih ali i zasluženih 3:2.

Gosti

Na tribinama „Borika“ bili su prisutni brojni gosti među kojima su bili: Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada na Vrbasu, Srđan Babić, fudbaler Crvene zvezde iz Beograda koji je 2015. godine osvoji titulu sa reprezentacijom Srbije na omladinskom prvenstvu svijeta (U-20) koje je odigrano na Novom Zelandu i mnogi drugi.

Na kraju su uz pehar dobili i novčani bon od 12 000 maraka kojeg suj zajednički uručili gradonačelnik grada na Vrbasu Igior Radojičić, direktor JUSC „Borik“ Manojla Zrnić i predstavnik Banjalučke pivare Goran Balaban.

Bila je ovo sjajna utakmica u kojoj su Teslićani golovima Marka Perića u 10. i 15. minutu imali prednost od 2:0.

Kada je Brazilac Tales Fejtosa de Mata u 26. minutu povisio na 3:0 mnogi su pomislili da je tada na pomolu katastrofa prošlogodišnjih pobjednika ovog renomiranog takmičenja.

Ali, tada je „nišanske sprave“ namjesto Srđan Ivanković koji je sa dva pogotoka smanjio na 3:2 i prosto je digao publiku na noge.

Prije toga su igrači „RD kafe“ propustili nekoliko zicera i nevjerovatno je šta su sve promašili.

Na kraju su sportski čestitali protivniku na više nego zasluženom trijumfu na 43. po redu turniru koji je u svim segmentima ispunio sva očekivanja.

Na kraju treba dodati kako je menadžment Javne ustanove sportski centar „Borik“ na visokom nivou organizovao ovogodišnji turnir.

Medijski pokrovitelj turnira bila je Elta televizija.

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA