Mladi hrvatski blues bend Jeremiah's objavio je novi spot za numeru “Moving On”, kojim najavljuje debitantski album.

– Logistički do sada naš najzahtjevniji, ali i najzabavniji spot sniman je u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive – kažu iz benda.

Audio je snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording studiju nedaleko samog centra američke muzike, slavnog grada Nešvila u saveznoj američkoj državi Tenesi, poznatijeg kao “Grad muzike”.

– Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom na to da je pjesma snimana u Americi, ovo je mali vizualni omaž američkom bluesu tih vremena. Kako sam lično vlasnik autobusa kojim se bend vozi u spotu, nije bilo teško spojiti dva i dva. Inače, radi se o zaista raritetnom autobusu Setra 211 iz 1976” – otkrio je Vladimir Miketa, koji potpisuje spot.

Četvrti singl ujedno je i posljednja najava za objavu albuma “Time to Rob”, na kojem su Jeremiah's uspjeli zarobiti autentičnost i energiju benda kroz devet pjesama snimanih na analognim trakama. Dugo najavljivani album prvenac stiže 11. decembra na digitalnim platformama Deezer i Bandcamp, dok će fizička izdanja albuma biti dostupna na koncertima.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA