Udovica Olivera Ivanovića, Milena, godinu na izmaku je opisala kao prokletu, dodajući da jedva čeka da se već jednom završi.

Prema njenim riječima, sin Bogdan i ona će 2018. sigurno pamtiti do kraja života jer je njemu uzela sina, a njoj supruga.

– To je zaista teška situacija, ali uvijek imate neki cilj i nešto za šta se borite. Moj Bogdan je moja najveća snaga i ja znam da bi moj Oliver od mene u ovom trenutku tražio da budem jača nego ikada. I ja to i jesam i zbog njega i zbog Bogdana. Ostaje mi da se borim i najvažnije mi je da se otkrije ko stoji iza ubistva mog Olivera – navela je Milena gostujući u emisji “Pravac” na Televiziji Pink.

Milena Ivanović kaže da stalno dobija neke nove informacije, jer razgovara sa svim ljudima koji mogu da joj kažu nešto u vezi ubistva Olivera:

– Mnogo stvari znam iz svog života sa Oliverom. Kada je uhapšen 2014. godine, tri i po godine je proveo u zatvoru i tada su svi neki kontakti i informacije išli preko mene. Nakon ubistva, odlučila sam da nezavisno od onih koji vode zvanične istrage sakupljam informacije i pokušam da ih uklopim u neku sliku ne bi li došla do odgovora ko je ubio Olivera.

Ona se nada da će istina pronaći svoj put, jer takve stvari ne mogu i ne smiju da ostanu neotkrivene. Kako kaže, za nju je najstrašnije što mnogi zloupotrebljavaju i koriste tragediju koja se dogodila njenoj porodici:

– Ako ne misle na porodicu, treba da pomisle na Olivera jer on zaista treba da počiva u miru. Ovo što se sada dešava boli isto jako kao njegova pogibija. Ja sam sa Oliverom dijelila sve i vrlo dobro znam kakvo je mišljenje on imao o pojedinim ljudima. Boli me to što oni koji bi najmanje trebali da pričaju sada su najglasniji i sve znaju o Oliveru. Uvijek je lični interes po sredi, da li da se neko medijski eksponira, prikupi neki jeftini politički poen, žele nekoga lažno da okrive… Nisam mogla da sanjam da ću poslije tragedije koja nam se dogodila da se nađem u ovoj situaciji.

Osvrnuvši se na navode pojedinaca, da ona stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, rekla je da prosto ne može da vjeruje da se neko drznuo da tako nešto kaže.

– Svi oni koji su u takvom kontekstu govorili o meni, sigurno će odgovarati pred nadležnim organima. Biće tuženi i moraće da dokažu da je tačno to što su govorili – zaključila je Milena Ivanović.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA