Horoskop za 8. decembar: Komplikovan dan za Škorpije

559

U današnjem horoskopu saznajte šta možete vas očekuje na poslu, u ljubavi, ali i na zdravstvenom planu.

Ovan

Stižu vam neprijatne vijesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomiješali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rješavaju saradnici.

Bik

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobijedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko ljepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

Blizanci

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobjegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao vam neće pobjeći, niko neće primjetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osvježeni.

Rak

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sljeduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Lav

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste pretjerano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promjena posla ili kratak odmor.

Djevica

Veza koju ste držali u tajnosti prijeti vam da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

Vaga

Ako uspijete da dan otpočnete bez kašnjenja i odgađanja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rješavajte svoje probleme sve sami.

Škorpija

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas znatno komplikuje.

Strijelac

Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva. Ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite ovo, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

Jarac

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vijest je da ćete morati da odustanete od svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmjerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

Vodolija

Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smjeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti.

Ribe

Iako sve djeluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odgodite sve to nakratko jer ako sada započnete nove pregovore, mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA