Horoskop za 29. decembar: Vage muče strahovi

531

U današnjem horoskopu saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene na polju zdravlja, posla i ljubavi.

Ovan

Vaš odnos prema obavezama djeluje previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Rijetko ko zna da je vaša šaljivost u stvari odbrambeni mehanizam, jer ne umijete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

Bik

Dan je obilježen promjenama na emotivnom planu. Vjerovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku upornija od vas, pa je savjet da se na vrijeme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

Blizanci

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama slijedi vam nagrada za uloženi trud.

Rak

Zabrinula vas je nepovoljna vijest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

Lav

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu. U vezi s tim vas očekuje razgovor tokom kojeg vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Djevica

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrijebite svu svoju kreativnost i da neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podijeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

Vaga

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubjeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Škorpija

Na pragu ste promjene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rješenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Strijelac

Iako niste pretjerano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske ćete dobiti uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

Jarac

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i, na taj način, plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Vodolija

Izbjegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka, na kojima ćete na kraju saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

Ribe

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude, jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA