Horoskop za 22. decembar: Blizanci imaju ljubavnih problema

459
Za mnoge znakove dan pred nama donosi probleme na polju ljubavi, dok se mnogima otvaraju i dodatne poslovne prilike. Saznajte vam zvijezde predviđaju za danas.
Ovan

Dan je obilježen neželjenim promjenama na emotivnom planu. Vjerovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savjet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

Bik

Iako osjećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas znatan pomak, naročito na finansijskom planu.

Blizanci

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rješenje. Ozbiljan razgovor bi bitno riješio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

Rak

Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocjen osjećaj zadovoljstva.

Lav

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Prije nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.

Djevica

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razriješite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

Vaga

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osjećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može ispriječiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

Škorpija

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precijenili svoju strpljivost. Promjene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

Strijelac

Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbjegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vijesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

Jarac

Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu izdaleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.

Vodolija

Moguća je prilika za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno isplatiti.

Ribe

U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena, ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vrijeme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA