Horoskop za 18. decembar: Jarac pun energije

424
Foto: Pixabay

Ovan strpljiv, Jarac pun energije, Ribe u svađi sa kolegama…

OVAN

Poslovna saradnja koju danas sklopite može da vam bude presudna, ali ne odlučujte sami. Tražite savjet saradnika. Brak bi vam bio bolji kada biste pokazali više strpljenja i razumijevanja. Provjerite krvnu sliku.

BIK

Trudite se više nego obično jer želite da neko prepozna vaše kvalitete. Želja za dokazivanjem na poslu vam je jaka. Poslije dužeg vremena konačno pričate otvoreno sa voljenom osobom. Problemi sa osjetljivom kožom.

BLIZANCI

Danas niste uspjeli da pokažete sve što ste htjeli, ali vaša želja za tim je jaka i ne plašite se da budete pogrešno shvaćeni. Moguća su nova poznanstva, a jako brzo možete da se nadate i novoj vezi. Problemi sa sinusima.

RAK

Danas ćete biti u centru novih dešavanja koja će vam otkriti razne korisne informacije. Iskoristite ih pametno. Vaša voljena osoba se sve više vezuje za vas. Možete da očekujete pokretanje novih planova. Povedite računa o zubima.

LAV

Nove okolnosti će donijeti promjene i mogućnost novog radnog mjesta. Ne oklijevajte da ga iskoristite! Sa supružnikom konačno dolazite do ostvarivanja dobre komunikacije. Mogući su problemi sa kičmom.

DJEVICA

Očekuje vas ostvarenje nekakvog pomaka uz podršku saradnika. Danas vam je radno okruženje jako naklonjeno. Danas ćete konačno osvojiti osobu oko koje se već dugo trudite! Odlično se osjećate i zdravlje vam je dobro.

VAGA

Vaš posao je trenutno jako stabilan. Napredak je veoma moguć i vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Moguće je da započnete vezu sa osobom različitog porijekla koju ste skoro upoznali! Povedite računa o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

Donošenje važne poslovne odluke vas i dalje muči. Jako ste neodlučni i rješenje tražite u pomoći druge osobe. Danas je moguća manja bračna svađa koju ćete ubrzo uspjeti da riješite. Nemate probleme na ovom polju.

STRIJELAC

Jako ste motivisani i energični, pa vam danas poslovne obaveze ne padaju teško. Ovo je jedan od vaših boljih dana. Danas je moguće da ćete konačno ući u vezu sa osobom koja vam se dopada. Osjećate se odlično.

JARAC

Možete da prestanete sa brigama oko posla, jer je vaše mjesto jako sigurno. Mogući su sukobi sa novim kolegama. Danas ste u komunikaciji sa voljenom osobom u fazi zastoja. Ništa posebno se neće mijenjati. Puni ste energije!

VODOLIJA

Danas vam ideje dobro teku i neka od njih se može pokazati i te kako profitabilna. Posebno ako je u pitanju privatan posao. Vrijeme vam je da konačno prebolite završetak veze iz prošlosti. Mogući su problemi sa bešikom.

RIBE

Moguća su neslaganja sa saradnikom koji ima potpuno različita mišljenja od vas. Nemojte da vas izbace iz kolosijeka. Dopada vam se osoba, ali oklijevate da joj priđete jer niste sigurni da li je slobodna. Osjetljivi su vam sinusi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA