Hladno pivo, jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, objavio je bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje “30 godina – Greatest Hits Live”.

Riječ je o materijalu na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji video za pjesmu “Jednim osmijehom”, sa kultnog albuma “Šamar”, odabran je kao najava ovog izdanja, na kome se nalaze 32 hita, kao što su “Samo za taj osjećaj”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija”, “Pitala si me”, “Zimmer Frei” i “Politika”.

– Ovaj snimak je audio-vizualna pripovjetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovjetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, ali mi mislimo da nam je to djelom uspjelo – napisao je gitarista Zoran Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi da se zaustavi ovdje, već nastavljaju da vrijedno rade na novim pjesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju širom regiona.

Osim u muzičkim prodavnicama, izdanje “30 godina – Greatest Hits – Live” je dostupno i na digitalnim platformama, a kompletan koncert možete preslušati na njihovom zvaničnom Deezer nalogu.

Koncertni spot za numeru “Jednim osmijehom” vas čeka u nastavku.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA