Hakovani Tviter i Instagram nalozi KK Crvena zvezda

370

Nepoznata lica hakovala su društvene mreže Crvene zvezde, nakon čega su obavješteni čelnici Evrolige, kompanije Fejsbuk i Tviter, kao i srpska policija.

Saopštenje Crvene zvezde vam prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da su Instagram i Twitter profil kluba “hakovani” od strane nepoznatih lica u ponedjeljak u prijepodnevnim časovima.

I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni, i dodatno verifikovani od strane Twittera i Evrolige, očigledno dobro i unaprijed organizovanom akcijom, nalozi su „hakovani”, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ovo „hakovanje” sa teritorije Turske.

KK Crvena zvezda mts već radi aktivno na rješavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija “Facebook” i “Twitter” kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.

KK Crvena zvezda mts zbog neophodnih mjera koje se preduzimaju, obavještava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Twitter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći!”

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA