Fotka Monike Beluči sa početka karijere je definicija neprolazne ljepote!

914

Monika Beluči (54) odavno važi za jednu od najljepših žena svijeta, ali i za najbolji dokaz da ništa na ovom svijetu ne može da prevaziđe prirodnu ljepotu.

Italijanska glumica je bukvalno odrasla pred budnim okom javnosti, budući da je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina. Međutim, tek kada se presila u Milano 1988. godine počela je da stiče slavu, a u njenoj karijeri je jedna od najznačajnijih godina bila 1989, kada se pojavila na naslovnoj strani magazina Elle i kada je počela njena saradnja sa brendm Dolce & Gabbana, koja i dalje traje. Mlada manekenka u usponu je ubrzo postala čuveno ime u modnom svijetu, a njene fotke iz tih dana jasno pokazuju i zašto.


Fotografija mlade Monike Beluči u crvenoj bluzi sa dobukim dekolteom postala je jedna od njenih najlegendarnijih fotki, a nastala je upravo te 1989, kada je glumica imala svega 25 godina. Iako je od tada prošlo skoro 30 godina, Italijanka i dalje plijeni istim šarmom i potpuno prirodnom, neusiljenom ljepotom i seksepilom kao i tih dana.

Ova slika je posebno draga samoj glumici, jer je nastala upravo za Elle te godine kada se probila na sceni, a slikao ju je čuveni Fabricio Feri, koji stoji iza nekih od najpoznatijih fotki ove glumice.

Od dana kada je Monika nesigurnim korakom tek osvajala Milano do danas jeste prošlo mnogo vremena, ali ga je glumica pametno iskoristila – izgradila je svoje ime ne samo kao ljepotica, već i kao sjajana glumica, ali i kao žena koja ne trpi svašta i koja je u vrijeme kada se od žena očekivalo da budu poput štapića (sjetimo se Kejt Mos ere) uspjela da se izbori za svoje mjesto pod zvijezama sa sve raskošnim oblinama. Zato danas ponosno ističe da joj je najvažnija stvar na svijetu da bude srećna i da se dobro osjeća u svojoj koži, a ne šta će neko da misli o njoj.

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA