Nakon 13 godina diskografske pauze, najpoznatiji srpski rege sastav Del Arno Bend, objaviće novi album pod nazivom “Ako ne znaš šta da radiš” za Mascom Records.

Članovi benda su posljednje dvije godine proveli u studiji i radili na novom materijalu, koji će biti objavljen 2. januara 2019. godine. Na albumu će se naći deset pjesama, među kojima su i dva već objavljena singla “Još uvek ima nade” i “Stari lek”, ali i potpuno novih osam numera, za koje bend kaže da su u njima napravili veliki iskorak.

– Realno je da svako pomisli da je pauza nastala između našeg prethodnog albuma i izdanja koje se nalazi pred nama prevelika. Del Arno Band prihvata tu kritiku bez pogovora i saopštava da su vremena preispitivanja završena još krajem 2015. i početkom 2016. godine. U godini kada smo doživjeli da reggae muzika bude uvršćena na spisak svjetske kulturne baštine UNESCO-a, sa radošću vam javljam da je novi album u štampi i da stiže konačno – kaže Jovan Matić, frontmen benda.

Dodaje da tačno znaju šta su naumili, šta su napravili i da ne mogu da dočekaju da to sa svima podijele.

– Vratili smo se sebi, korijenima naše muzike i napravili iskorak koji će vas svakako obradovati i iznenaditi. Ako ne znaš šta da radiš, tu smo mi – Del Arno Band, koji pred vas stavlja prvi poduhvat i poziva vas da zajedno krenemo naprijed – navodi Matić.

Del Arno Band je takođe najavio i spot za treći singl “Meni se okreni”, koji se treba pojaviti tokom mjeseca.

Nadolazeći album “Ako ne znaš šta da radiš”  se već nalazi u pretprodaji, i po specijalnoj cijeni se može naručiti putem sajta izdavačke kuće Mascom Records.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA