Poznati reggae sastava Del Arno Band je za kraj godine riješio da njihovu publiku obraduje vizuelnom čestitkom – spotom za novi singl “Meni se okreni”.

Režiju, fotografiju i montažu spota potpisuje mlada rediteljka Staša Bukumirović, koja je publici poznata po dosadašnjoj saradnji sa bendovima Vizelj, Jesenji orkestar, Ljubičice i Buč Kesidi, dok je za produkciju i miks zvuka bio zadužen Igor Čubrilović.

– Otuđenost na različitim nivoima je nešto što predstavlja veliku boljku savremenog čovjeka. S druge strane, ona inspiriše umjetnike da pišu, stvaraju i govore o tome u svom radu, i to jeste jedna od polaznih tačaka iz koje je nastala pjesma “Meni se okreni”. Del Arno Band novim singlom šalje poruku da se ljudi pokrenu, pomjere, dobro razmisle i okrenu prirodi – navode iz benda.

Inače, “Meni se okreni” je treći singl sa predstojećeg albuma “Ako ne znaš šta da radiš”, koji će biti objavljen 25. januara za Mascom Records, a koji se već sada nalazi u pretrodaji putem zvaničnog sajta ove izdavačke kuće.

Bend će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara, a karte za ovaj događaj se mogu kupiti na svim Eventim prodajnim mjestima.

Spot za “Meni se okreni” vas čeka u nastavku.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA