Cecin sin priznao krivicu i osuđen za nasilničko ponašanje

830
Cecin sin

Veljko Ražnatović (22), sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, osuđen je u Osnovnom sudu u Banjaluci na novčanu kaznu od 800 maraka zbog tuče na parkingu hotela “San” u Laktašima u aprilu 2017. godine.

Zajedno sa Ražnatovićem na istu kaznu osuđena su i trojica njegovih prijatelja i to kum Miloš Ećim (22) inače sin Ljubana Ećima, te Nemanja Đurić (23). Najstrožiju kaznu dobio je Jovan Marjanović, radnik Narodne skupštine RS, kome je izrečena kazna od 1 000 KM.

Svi su oglašeni krivim za nasilničko ponašanje, a presudi je prethodilo sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa Okružnim javnim tužilaštvom u Banjaluci. Zanimljivo je da je Ražnatoviću presuda izrečena na 22. rođendan.

Sukob se dogodio 3. aprila oko 20 časova na parkingu u Karađorđevoj ulici u blizini hotela ”San” u Laktašima, a tom prilikom je povrijeđen Petar Zolak. U optužnici se navodi da se radilo o dogovorenoj tuči između dve grupe mladića.

U opštoj tuči korištene su drvene palice, među kojima i držalica za sjekiru, metalne šipke i metalni ključ, a odjeknula su i dva pucnja iz vatrenog oružja, najverovatnije pištolja. U optužnici se, međutim, ne precizira o kojem je oružju reč i ko je pucao, jer na licu mjesta nisu pronađene čaure, ali je više svjedoka potvrdilo da je došlo do pucnjave.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA