Neumorni beogradski sastav Artan Lili, koji smo nedavno imali priliku da čujemo u Banjaluci, objavio je pjesmu “Na mišiće”.

U pitanju je posljednji singl-spot, kojim je kompletiran drugi album “New Deal”, a video, koji je režirao Vladimir Milovanović Kicoš, snimljen je u zgradi Jugoslovenske kinoteke

Ovog puta u video-spotu se ne pojavljuju članovi grupe, a umjesto njih je glavnu ulogu maestralno iznio Dejan Kolarov, čuveni solista baleta Narodnog pozorišta.

– Bilo nam je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Dejanom i Vladom, u predivnom prostoru kakav je Jugoslovenska kinoteka. Mislimo da su kockice pale na pravu stranu i da smo napravili veoma bitan singl-spot, koji se bavi problematikom kreativnog procesa – navode iz benda i dodaju da je video svojevrsni omaž Jugoslovenskoj kinoteci, koja u 2019. obilježava 70 godina postojanja.

Izlazak nove numere bend će proslaviti dvostrukim novogodišnjim koncertima 2. i 3. januara u beogradskom Elektropioniru.

Grupa Artan Lili osnovana je 2013. godine, a čine je Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavanju singlova, koji su do danas osvajali prva mjesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu. Do sada su izdali dva albuma, “Artan Lili” i “New Deal”.

Video-spot za posljednji singl “Na mišiće” vas čeka u nastavku.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA