Ženske greške koje tjeraju muškarce

389

Žene često svjesno, ali i nesvjesno mijenjaju svoje ponašanje. Ponekad to ponašanje ipak može imati potpuno suprotan efekat i otjerati vašeg potencijalnog dečka daleko od vas.

Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su to tipične greške zbog kojih će muškarci otići od vas, prije nego što i shvatite da ste nešto pogrešno uradile.

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene

Čak i ako ste pune samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan utisak nesigurne žene kojoj je u životu preko potreban muškarac. To je nešto što muškarce odmah tjera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Takav utisak ostavljate kada vam je bitno da dečka pokazujete u javnost. Ogovaranjem drugih žena, takođe ističete svoju nesigurnost.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji i da partnera prvo moraju osvojiti u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često prebrzo odlaze u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija, jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

Ne umijete da prepoznate potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema, dok s druge strane ne umiju da prepoznaju onog pravog kada im se nađe pred nosem. Ako primijetite da muškarac koji vam se sviđa već na početku pokazuje da je nezainteresovan, onda on definitivno neće biti materijal za vezu na duže staze.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA