Skarlet Johanson najbolja ženska filmska zvijezda

452

Holivudska glumica Skarlet Johanson dobitnica je prestižne nagrade za najbolju žensku filmsku zvijezdu za 2018. godinu.

Ovo prestižno priznanje uručeno je glumici tokom svečane dodjele nagrada na “E! People’s Choice Awards” održanoj protekle noći u Santa Moniki u Kaliforniji.

Glumici je priznanje za najbolju žensku ulogu ove prestižne nagrade pripalo za ulogu u filmu “Avengers: Infinity War”. Ipak, ono što su prisutni primijetili tokom same dodjele nagrada jeste Skarletin odjevni izbor kojim je mamila uzdahe brojnih zvanica.

Ona se tokom ceremonije dodjela nagrada pojavila u naizgled jednostavnoj kombinaciji. Glumica je na sebi imala atraktivan crveni korset, svečane crne pantalone i elegantan i jednostavan kaiš, dok je na nogama nosila crne cipele sa zlatnim detaljima.

Svojom sjajnom linijom potvrdila je kako se nalazi u odličnoj fizičkoj formi, a izabranim outfitom za ovu priliku razbila je ustaljeno pravilo da je tokom ovakvih svečanosti poželjno nositi svečane toalete.

Skarlet je svojevremeno bila udata za kanadskog glumca Rajana Renoldsa sa kojim je u braku provela tri godine.

Nakon raskida braka sa glumcem, Skarlet je 2012. godine stupila u vezu sa francuskim novinarom za koga se udala dvije godine kasnije kada je na svijet stigla i njihova kćerka. Iako je često u medijima govorila kako je jako zaljubljena, glumica i poznati novinar razveli su se 2017. godine.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA