Predsjedništvo GO DNS-a traži hitnu sjednicu

996

Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Bijeljina zatražilo je od predsjednika DNS-a Marka Pavića da hitno sazove sjednicu Glavnog odbora na kojoj bi se, u skladu sa statutom stranke, preispitale odluke Predsjedništva DNS-a o isključenju istaknutih članova iz stranke.

Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Bijeljina protiv je odluke Predsjedništva DNS-a o isključenju iz stranke predsjednika bijeljinskog DNS-a Milana Dakića, kao i ostala četiri istaknuta člana Predsjedništva stranke Spomenke Stevanović, Nedeljka Čubrilovića, Spomenka Stojanovića i Damira Ćopića.

Ovo je zaključeno na večerašnjoj sjednici Predsjedništva Gradskog odbora DNS-a Bijeljina, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva GO DNS Bijeljina.

Čubriloviću podrška sa Sokoca

Opštinski odbor (OO) DNS-a Sokolac večeras je na sastanku jednoglasno podržao Nedeljka Čubrilovića, ponovno izabranog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, i zahtijeva da ga Glavni odbor ponovo vrati na funkciju zamjenika predsjednika stranke, rekao je Srni predsjednik OO DNS-a Ljubomir Erić.

Erić je naveo da je Čubriloviću podrška data i nakon sastanka Predsjedništva OO DNS-a Sokolac, održanog prije par dana.

On je dodao da se u OO DNS-a Sokolac nadaju da će situacija u stranci biti riješena na najbolji mogući način i na zadovoljstvo članstva i koalicionih partnera.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA