PDP odlučio: Ivanić i za Vijeće naroda i za Dom naroda

531
Mladen Ivanić

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić nosilac je kandidatskih lista ove stranke za delegate u Vijeću naroda Republike Srpske i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, saznaje se u PDP-u.

Predsjedništvo PDP-a razmatralo je večeras prijedloge za kandidate za delegate i donesena je odluka da obje liste predvodi Ivanić.

– Za sada nije poznato da li će Ivanić u Vijeće naroda ili Dom naroda, ali je sigurno da će u naredne četiri godine biti delegat. Konačna odluka zavisiće i od pregovora sa partnerima iz predizbornog Saveza za pobjedu – rekao je izvor iz PDP-a, piše SRNA.

Na kandidatskoj listi za Vijeće naroda iza Ivanića se nalazi Miroslav Lazarević iz Bijeljine, a treći je Dalibor Grabež iz Prijedora.

Iza Ivanića na listi kandidata za Dom naroda nalazi se Milan Đukić iz Dervente, dok trećeg kandidata do sutra treba da predloži regija Birač.

Ivanić je u prethodnom mandatu bio srpski član Predsjedništva BiH, a na nedavnim opštim izborima u trci za tu poziciju poražen je od predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA