Novi pokušaj Hilari Klinton da uđe u Bijelu kuću?

433

Hilari Klinton, dvostruki predsjednički kandidat demokrata, će po treći put pokušati da uđe u Bijelu kuću, napisao je njen dugogodišnji savjetnik Mark Pen u tekstu koji je objavio “Vol strit džornal”, predviđajući da će se bivša prva dama i državna sekretarka spremiti za “Hilari 4.0” kampanju za 2020. godinu.

Pen i bivši njujorški političar Endrju Stejn napisali su u tekstu koji je juče objavljen, da će se u trci 2020. godine Klintonova predstaviti kao predvodnik liberala, prenio je”Politiko”.

Ona neće dozvoliti da joj neka “mala stvar poput dva zapanjujuća poraza stoje na putu za Bijelu kuću”, napisali su Pen i Stejn.

Klintonova je izjavila u intervjuu početkom mjeseca da bi željela da bude predsjednik, iako je prethodno rekla da ne želi da se ponovo kandiduje za taj položaj.

Drugi dugogodišnji savjetnik Klintonove Filip Rajns izjavio je za “Politiko”, prošlog mjeseca, da smatra čudnim da se njeno ime nije našlo među potencijalnim kandidatima za izbore 2020. godine, iako je dodao da trenutno ne može da zamisli demokratu koji bi mogao da uspješno izazove aktuelnog predsjednika Donalda Trampa.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA