Najbolje seks poze za lijene osobe

1473

Profesorka seksualnog vaspitanja Mackenzie Riel otkrila je šest poza u seksu koje su namijenjene lijenim osobama, a dobra vijest je da su svi ovi položaji takođe jednako zabavni.

Misionarska poza

Misionarska poza nedavno je proglašena omiljenom pozom kod Britanaca, a čini se da je omiljena baš zbog toga što ne morate biti preaktivni tokom seksa. Partneri su u ležećem položaju, a ova poza im omogućava ljubljenje tokom seksa.

Ono što je poželjno dok ste u ovoj pozi jeste da vašeg partnera gledate pravo u oči i pratite svaki njegov izraz lica, to će vas oboje dodatno uzbuditi. Možete ga pustiti i da vam veže ruke.

Spoon poza

Ova poza omogućava izuzetan osjećaj bliskosti među partnerima jer su stisnuti tijelima jedno uz drugo. Lezite na bok, malo podignite nogu i zajedno pronađite položaj kako bi partner mogao ući u vas. Budući da ste jako blizu možete se okrenuti i ljubiti svog partnera.

Ova poza veoma je slična doggy pozi, ali bez savijanja i naprezanja leđa. Takođe, možete kontrolisati koliko duboko i brzo želite ići, a daje i savršen ugao za udaranje G-tačke.

Straddle Saddle poza

U ovoj pozi žena je iznad muškarca. Ovu pozu možete primijeniti u sjedećem položaju na kauču. Partner će vam biti jako blizu i moći ćete ga poljubiti kad god želite. Takođe, u ovoj pozi žene su te koje kontrolišu ritam i brzinu seksa i biraju pokrete: u krug, naprijed, nazad, gore, dolje.

Overboard poza

Baš poput Straddle Saddle poze i Overboard takođe možete upražnjavati na kauču. Žena se savija preko ruba kauča, a njen partner joj se približava iza leđa.

Žena na stomaku

Još jedna poza u doggy stilu je da žena leži na stomaku, a muškarac je iznad nje. Kako bi povećale zadovoljstvo, profesorica Riel predlaže stavljanje nekoliko jastuka ispod ženskog stomaka. Ova seks poza omogućava da muškarac kontroliše brzinu i ritam pokreta.

Oslobodite ruke

Ovo tehnički nije seksualna poza već zabavan način da oba partnera uživaju u isto vrijeme. Lezite jedno uz drugo i pustite da vaše ruke lutaju. Profesorica Riel savjetuje da se dodirujete i mazite jedno drugo do orgazma.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA