Misteriozna smrt sestara, nađene zalijepljene u rijeci Hadson!

729

U njujorškoj rijeci Hadson pronađena su tijela dvije sestre iz Saudijske Arabije, i to zalijepljena ljepljivom trakom jedna za drugu u obliku krsta, a još nije poznato pod kojim su okolnostima preminule.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, bile su žive kada su ušle u vodu i nisu bile dugo mrtve prije nego što su pronađene, prenosi londonski “Dejli mejl”.

Policija je prvo sumnjala da su Saudijke počinile samoubistvo skošivši sa mosta “Džordž Vašington” u Njujorku, ali na njihovim tijelima nisu pronađene povrede koje bi potkrijepile tu teoriju.

Nesrećne sestre pronađene su prošle sedmic mrtve kod parka Riversajd, a tijela su im bila zalepljena trakom jedno za drugo, sa ispruženim rukama, tako da su činila oblik krsta. Tela nisu bila raspadnuta kada ih je vidio prolaznik, pa su istražioci na osnovu toga zaključili da djevojke nisu bile dugo mrtve.

Riječ je o sestrama Rotani (22) i Talaj Farej (16) iz Saudijske Arabije koje su se školovale u SAD, kao i njihov brat.

Policija je objavila fotografije sestara tražeći pomoć u istrazi o njihovoj misterioznoj smrti. Inače, nestanak jedne od njih prijavljen je još avgustu.

– Detektivi su popunili mnoge praznine, ali postoji još rupa koje treba popuniti kako bi se stekla cjelokupna slika o tome šta se događalo u protekla dva mjeseca – rekla je novinarima detektivka Dermot Š. Sestre su, kako je objavljeno, u SAD zatražile i azil.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA