Marković: Dodik će postati najvažnija politička ličnost cijele BiH (VIDEO)

1214
Žarko Marković

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik može postati i najvažnija politička ličnost, ne samo Srpske, što veće jeste, već i čitave Bosne i Hercegovine.

Rekao je ovo Žarko Marković, zamjenik glavnog i odgovornog urednika “Glasa Srpske”, gostujući u emisiji “U sred srijede” na Elta TV.

– Dodik ima dobre odnose sa Beogradom. Zatim, Hrvati su, izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, izgubili svog legitimnog predstavnika na nivou spoljne politike, a znamo da ima loše odnose sa HDZ-om i Draganom Čovića zbog čega bi Dodik trebao, na neki način, zastupati i hrvatske interese. Sa tim automatski ide i komunikacija sa Zagrebom – ističe Marković.

Poslušajte u emisiji i kakvo je Markovićevo viđenje o nedavno završenim izborima, podjelama unutar DNS-a, političkom zaokretu Dragana Čavića, sve masovnijoj pojavi “preletača” u Narodnoj skupštini RS, raskolu u SDS-u, lokalnim izborima 2020. godine, Miloradu Dodiku na novoj funkciji i drugom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

2 KOMENTARA

  1. Dodik je klasicni svercer ciji svercerski maniri ne prolaze na novoj poziciji.Ne trebe zaboraviti da je svercer na crnoj listi SAD-a. Sve u svemu, nista dobrog nikom nece donijeti.

Comments are closed.