Marjanac: Marčeta ruši SP-ovog direktora

806
Živko Marjanac

-Direktor Šumskog gazdinstva “Klekovača-Potoci Istočni Drvar” Nikola Janković odlično radi posao jer preduzeće ima dobit koja je viša od 500 000 KM, te nema razloga za proteste radnika koji su bili na privremenom radu.

Ovo tvrdi potpredsjednik Socijalističke partije Živko Marjanac te dodaje da su proteste organizovali Zavičajni socijaldemokrati, koje predvodi Mile Marčeta, a uz pomoć načelnika opštine Istočni Drvar Milke Ivanković, koja je takođe kadar Marčetine stranke.

– Jedan od radnika koji protestuju želi da bude direktor ovog šumskog gazdinstva i, nažalost, iz partije je kojoj i ja pripadam. Ovo je stvarni razlog protesta, a ne loš rad direktora – rekao je Marjanac.

On je istakao da Janković želi red, rad i disciplinu.

– Radnici, na koje se poziva Marčeta, bili su na privremenom radu u ovom preduzeću. Marčeta, nažalost, hoće da vodi kadrovsku politiku u Šumskom gazdinstvu “Klekovača-Potoci Istočni Drvar” – dodao je Marjanac.

Predsjednik Sindikata radnika Šumskog gazdinstva “Klekovača-Potoci Istočni Drvar” Radenko Bosnić rekao je da nezadovoljni i otpušteni radnici i dalje traže da bude smijenjen direktor ovog šumskog gazdinstva Nikola Janković jer, kako je naveo, svoje poslove ne izvršava savjesno.

Direktor ŠG “Klekovača-Potoci Istočni Drvar” Nikola Janković kadar je SP.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA