Krstajić: Mnogi nisu vjerovali u nas poslije Mundijala!

492

Maksimalno ozbiljno shvatam utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za ovjeru prve pozicije u grupi C Lige nacija, rekao je Mladen Krstajić, selektor srpske fudbalske reprezentacije.

Dodao je da je njegov tim potpuno zaslužio trenutnu situaciju.

– Došli smo u poziciju da ono što smo zacrtali ostvarimo. Moramo da pokažemo kvalitet, vjerovatno su svi otpisali Litvaniju, ali mi nismo. Preostaje nam da pečatiramo mjesto i toga su igrači svjesni – rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Krstajić ne očekuje lak posao protiv selekcije koja do sada nema nijedan bod.

– Prije početka takmičenja nisam siguran da je bilo povjerenja u momke poslije Mundijala, da ne kažem mene… Suština je da moramo da budemo ozbiljni, idemo na tri boda i respektujemo Litvaniju. Zaslužili smo prvo mjesto svojim igrama i rezultatima – naglasio je on.

Pod znakom pitanja je Nemanja Matić zbog stomačnog virusa, Aleksandar Kolarov ima problem prstom, dok se Ljubomir Fejsa oporavio, a Milan Rodić odradio suspenziju žutih kartona. Krstajić se još jednom osvrnuo na trijumf protiv Crne Gore (2:1).

– Možda sam i ja imao subjektivan osjećaj odmah, ali putem snimka drugu sliku sam imao. Možda smo djelimično pokvarili penalom Mitrovića, kasnije i drugim dijelom, ali ne mogu igračima da zamjerim. Moram da istaknem da smo i u drugom poluvremenu kontrolisali dešavanja… Normalno da je bilo grešaka koje ćemo da ispravimo – kaže Krstajić.

On je ponovio da računa na sve igrače, pa i Luku Milivojevića i Matiju Nastasića koji se nisu našli na posljednjim akcijama.

– Na njima je, kad budu raspoloženi da igraju za reprezentaciju biće tu. Niko nije precrtan – nije promijenio mišljenje Krstajić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA