IQ testiranje na banjalučkom Tehnološkom fakultetu

573

Mensa testiranje inteligencije održaće se u Banjaluci u subotu, 1. decembra 2018. godine u terminima od 12 i 13 časova u amfiteatru Tehnološkog fakulteta.

Test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlašćenog psihologa Mense BiH.

– Molimo vas da se prijavite putem ovog formulara do petka, 30.11.2018. do 20 časova. Broj mjesta je ograničen i u slučaju prevelikog interesovanja, primanje prijava će biti obustavljeno ranije. Moguće je prijaviti se za testiranje i na licu mjesta, ali prethodno prijavljeni kandidati imaju prioritet prilikom testiranja – navedeno je u saopštenju.

Cijena testiranja je 20 KM, a za đake, studente i penzionere 15 KM (potrebno donijeti validan dokaz statusa). Uplate se vrše na licu mjesta, prije samog testiranja.

Testiranje je moguće samo za osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Na testiranje je neophodno donijeti neki lični dokument sa fotografijom zbog identifikacije i provjere datuma rođenja! U suprotnom nije moguće polagati test.

Rezultati su povjerljivi i poznati samo psihologu Mense BiH. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem redovne pošte.

Za dodatne informacije možete se javiti [email protected]

Mensa BiH omogućila je svim zainteresovanim kandidatima da prije službenog testiranja provjere svoj IQ putem mobilne aplikacije (samo za Android) ili putem web aplikacije (za sve ostale uređaje).

Rezultati ovog probnog testa daju samo okvirni rezultat IQ-a.

Za tačan rezultat i validan dokument potrebno je pristupiti službenom Mensa testiranju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA