I Bijeljinski SDS traži Vukotinu ostavku?

683
Vukota Govedarica

Članovi Gradskog odbora SDS-a Bijeljina zatražiće od predsjednika te stranke Vukote Govedarice, generalnog sekretara Igora Ostojića i kompletnog Predsjedništva da podnesu ostavke radi loših izbornih rezultata.

Saznaje ovo nezvanično portal InfoBijeljina.

Prema saznanjima portala Infobijeljina ovakav stav biće ozvaničen na sjednici Gradskog odbora bijeljinskog SDS-a koja je zakazana za ponedjeljak.

Gradski odbor će Glavnom odboru, kako saznaje Infobijeljina, predložiti da na narednoj sjednici formira komisiju za sprovođenje unutarstranačkih izbora, a za njenog predsjednika imenuje Milana Milićevića iz Teslića.

Bijeljinski SDS je i za razgovor sa svim partnerima, pa bi tako jedan od zaključaka sa te sjednice trebao biti da je razgovor sa svim političkim partijama uključujući i SNSD u interesu svih u Republici Srpskoj.

Sjednica Gradskog odbora SDS-a Bijeljina zakazana je za ponedjeljak, 12. novembra u 19 časova.

Podsjećanja radi u prethodna dva dana gotovo iste poruke čule su se iz gradskog odbora SDS u Zvorniku.

Istovremeno je Regionalni odbor SDS-a Sarajevsko-romanijske regije zatražio održavanje vanredne Skupštine stranke i provođenje vanrednih unutarstranački izbori zbog lošeg izbornog rezultata i lošeg stanja u stranci.

Takve zahtjeve imaju i članovi Gradskog odbora u Doboju, koji su uz to osudili “samovolju” predsjednika SDS-a Vukote Govedarice zbog isključivanja Obrena Petrovića iz te strane.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA