Horoskop za 27. novembar: Finansijski problemi za Ovna i Vagu

336

Pročitajte kakav plan za danas imaju zvijezde…

OVAN

Moguće je da vam stanje na polju finansija nije stabilno. Današnji dan vam je nepovoljan za bilo kakve transakcije. Moguće je da ste u teškoj fazi kada je u pitanju vaša trenutna emotivna veza. Povedite računa o bešici.

BIK

Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla. Najbolje bi bilo da sa važnim odlukama malo pričekate. Moguće je da vam partner djeluje nekako distancirano prema vama. Moguća je upala uva.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati prilično težak i naporan dan na polju posla. Većina obaveza pada samo na vas. Žudite za emotivnim promjenama i spremni ste da se ponovo pustite u promet. Skloni ste virusnim infekcijama.

RAK

Možete da se nadate danu tokom kog ćete imati opuštenu poslovnu atmosferu kao i dosta slobodnog vremena. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete lijepe promjene. Povedite računa o pritisku.

LAV

Nemojte da gajite prevelika očekivanja jer tokom današnjeg dana nećete uspjeti da obavite sve svoje planove na polju posla. Uživate u flertu sa osobom koja vam se dopada ali još nije došlo do veze. Mogući problemi sa plućima.

DJEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti na neki način opterećeni brigama oko organizacije. Moguće je da vas hvata osjećaj tuge i da žalite za nekim prošlim vremenima. Povedite računa o alergijskim reakcijama.

VAGA

Moguće je da nećete dobiti očekivani priliv novca i da ćete generalno imati neke manje probleme na polju finansija. Priželjkujete sasvim stabilnu situaciju ali sa voljenom osobom nikako da ostvarite kompromis. Stomačni virus.

ŠKORPIJA

Najbolje bi bilo da se tokom ovog dana posvetite sebi i privatnim aktivnostima je na poslovnom polju nemate dobar horoskop. Moguće je da vas pogađaju neke sitnice na koje vaš partner ne obraća pažnju. Povedite računa o očima.

STRIJELAC

Ako ste planirali pokretanje privatnog posla, povoljan je period da se tome sada maksimalno posvetite. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom i smatrate da ste srećni u braku. Povedite računa o cirkulaciji.

JARAC

Nalazite se na veoma stabilnoj poziciji kada je u pitanju posao i možete da očekujete jako dobre rezultate danas. Došlo je vrijeme da razgovarate sa voljenom osobom oko toga kako vidite budućnost. U dobroj ste formi!

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da ranije završite sa poslom i da se malo odmorite i opustite od obaveza. Uspjećete da riješite manje nesporazume sa voljenom osobom i da ostatak dana provedete mirno. Vrijeme je za redovan pregled.

RIBE

Pretjerano ste napeti i u svoje poslovno okruženje unosite neki nemir. Današnji dan vam nije pretjerano povoljan. Danas možete da se zbližite sa osobom sa kojom već neko vrijeme flertujete. Preporuka je da povećate unos vitamina.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA