Horoskop za 26. novembar: Rak srećan u ljubavi

494

Šta su za danas spremile zvijezde i na čijoj će biti strani?

OVAN

Ukoliko budete nastavili da poklanjate svoje povjerenje pogrešnim ljudima mogli biste da budete u problemu. Moguće je da niste zadovoljni slaganjem sa voljenom osobom i da priželjkujete da uvedete promjene. Pad imuniteta.

BIK

Iskoristite svoju šansu da dokažete ambicije i sposobnosti koje imate. Sada je dobar trenutak da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom do koje vam je stalo. Bolovi u nogama su mogući.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane nadređenih da biste riješili poslovne probleme koji su pred vama. Zauzmite se za svoje ciljeve. Ako želite promjene na ljubavnom planu, važno je da preuzmete inicijativu. Zdravlje je dobro.

RAK

Moguće je da se pitate da li je ugrožena stabilnost vašeg radnog mjesta i da na neki način sumnjate u poslovno okruženje. Uspjećete da osvojite osobu koja vam se dopada duže vrijeme. Mogući problemi vezani za kašalj.

LAV

Ukoliko su pred vama neke poslovne odluke najbolje bi bilo da ih ne donosite danas već da sačekate. Očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi mogla da bude ozbiljna i da traje na duže staze. Mogući su problemi sa pritiskom.

DJEVICA

Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju posla. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će sve ići u vašu korist. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo i flert. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Moguće je potpisivanje nekog važnog ugovora koji vam na duže staze može donijeti poslovni uspjeh. Želite da razgraničite neke stvari u odnosu sa voljenom osobom. Veoma vam je važno da znate na čemu ste. Izbjegavajte cigarete.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija se stabilizuje kod vas. Možete da očekujete da ćete ostvariti neki novi dogovor oko posla. Želite da sačuvate vašu vezu od tračeva i glasina koji vam dolaze sa svih strana. Povoljan je period za početak dijete.

STRIJELAC

Pokušajte da se držite rutinskih poslova i nemojte mnogo da rizikujete na poslovnom planu tokom današnjeg dana. Imate utisak da se dosta toga promijenilo u vašoj emotivnoj vezi. Skloni ste depresiji i melanholiji.

JARAC

Slušajte svoju intuiciju i donijećete ispravne poslovne odluke. Najvažnije je da vjerujete sebi i da slušate sebe. Nije povoljan dan za početak nove emotivne veze. Moguće je da ćete pogriješiti. Problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA

Moguće je da se trudite da pridobijete podršku od strane nadređenih za vaše ideje. Pojavljuje se sve veća distanca između vas i bračnog partnera i često vam se čini da ćete se u nekom trenutku sasvim udaljiti. Prijala bi vam masaža.

RIBE

Nije povoljan dan ukoliko za rješavanje bilo kakve papirologije ili formalnosti, možete imati brojne komplikacije. Moguće je da vam se otvara prilika za paralelni flert sa osobom koja je zauzeta. Izbjegavajte alkohol.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA