Gradski odbor SNSD-а podržao Radojičića

896

Igor Radojičić ostaje predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, nakon što na večerašnjoj sjednici ovog odbora nije prihvaćeno izjašnjavanje o njegovom povjerenju nakon što je ranije ponudio mandat na raspolaganje zbog toga što stranka nije ostvarila očekivani rezultat na oktobarskim izborima u gradu.

Radojičić je rekao novinarima nakon sjednice da je Gradski odbor razmatrao izvještaj Gradskog izbornog štaba SNSD-a o rezultatima oktobarskih izbora i ocijenio da nije u potpunosti ostvario planirane izborne ciljeve u Banjaluci.

– Naš kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik pobijedio je u Banjaluci. Tu smo imali i dosta dobar rezultat stranke za Predstavnički dom BiH. Nismo zadovoljni rezultatima za izborne nivoe u Republici Srpskoj – naveo je Radojičić, dodajući da je izvještaj Gradskog izbornog štaba usvojen većinom glasova.

Prema njegovim riječima, zaključeno je i da Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a do februara predloži plan unutrašnjeg jačanja gradske organizacije, u okviru čega će u naredna tri mjeseca biti analiziran rad svakog mjesnog i rejonskog odbora, svih posmatrača i članova biračkih odbora iz SNSD-a, te utvrdi šta je potrebno poboljšati za naredne izbore.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA