Gladijator postao ćelavi debeljuca (FOTO)

627

Slavni Russell Crowe poprilično se fizički promijenio od ere Gladijatora, a za potrebe nove uloge potpuno se transformisao u ćelavog debeljucu.

Iako je u posljednje vrijeme nabacio koji kilogram i u privatnom životu, za ovu ulogu ispod odjeće nosi i posebno krojeno odijelo koje ga dodatno deblja.

Crowe će u nadolazećoj seriji glumiti osnivača Fox Newsa Rogera Ailesa, kojeg nastoji što vjernije prikazati publici.

Iako je Roger imao nešto sijede kose, paparaci su ulovili glumca prilikom dolaska na set u New Yorku potpuno ćelave glave te u plavoj jakni, a da od ranije nije poznato da je Russell dobio spomenutu ulogu, niko ga ne bi prepoznao.

Snimanje serije koja još nema službeni naziv započelo je ranije ovoga mjeseca, a ona će se bazirati na knjizi “The Loudest Voice In The Room”. U njemu će glumiti i Naomi Watts, Sienna Miller, koja će glumiti Russellovu suprugu, te Simon McBurney u ulozi Ruperta Murdocha.

Ona će pratiti posljednje decenije Ailesova života, kada ga je čak 20 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, što ga je uništilo. Medijski mogul umro je u maju 2017. godine u svom domu na Floridi od posljedica pada u kupaonici. Tada je imao 77 godina.

Struka očekuje puno od serije, a ona označava prvi Russellov pokušaj osvajanja američke televizije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA