FBI statistika: Rakovi su manijaci, Vage korumpirane, Ribe dileri

633

Statistike američkog FBI-a su pokazale da su kriminalci najčešće Rakovi po horoskopu, najviše prevaranta su Strijelci, a Jarčevi su svestrani kriminalci skloni finansijskom kriminalu

Ovan

Prema FBI-evoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Bave li se kriminalnim radnjama, najvjerovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su kamatari, ucjenjivači ili plaćene ubice.

Prema njihovom psiho-profilu Ovnovi su odlični i u ulozi predvodnika pobune pod parolom “da napravio sam to i nije mi žao”.

Bik

Po učestalosti zločina, Bikovi su drugi znak sa najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta.

Najčešće rade sami da bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim se dobicima nigdje neće hvaliti. Otkrije li ih se, skrušeno će se pokajati u nadi da će dobiti milost uz riječi “nisam mogao da odolim prilici”.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka jesu “nestašni” u svakodnevnom životu, ali po FBI statistici pri samom su dnu po broju uhapšenih. Ako se bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim “kombinacijama” i prevarama, oni nisu tipovi koji hodaju s pištoljom i prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja.

Budu li otkriveni, svim se silama pokušavaju izvući odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čim za šta smatraju da im može pomoći. Ne treba čuditi ni ako i tada lažu.

Rak

Prema FBI statistici, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim djelima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubistvima iz strasti ili osvete te otmicama.

Budući da teško kontroliršu temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, djeluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to “zaslužile”.

Lav

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ipak, uključe li se u njih, to će biti pomno razrađeno, logično i s predumišljajem. Zbog toga su Lavovi kao zločinci vrlo opasni i hladnokrvni.

Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, poput krađa, već ako rizikuju svoju slobodu – to rade zbog moguće velike dobiti ili slave.

Djevica

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po učestalosti nošenja ili posjedovanja oružja. Poput drugih pripadnika zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama.

Takođe, mogu biti i provalnici te hakeri, a generalno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani što su otkriveni i sve brzo priznaju.

Vaga

U poređenju sa drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal.

Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojima oni daju mito ili ga od njih primaju. Imaju veze skoro svuda, a čak i ako ih otkriju, veoma često se izvuku.

Škorpion

Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, Škorpioni su tek deveti na FBI-evoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako se pogleda presjek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima.

Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđena taština.

Strijelac

Strijelci dobro kotiraju na listi uhapšenih kriminalaca, treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, ali učestvuju u pljačkama i vrlo su vješti lopovi.

Zanimljiv je podatak i da Strijelci vrlo rijetko povrijede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i prijeke potrebe.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati na visoko”.

Poput drugih pripadnika zemljanih znakova, najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše uhapšenih iz redova organizovanog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a ako ih otkriju momentalno bježe od zakona.

Vodolija

Originalne i domišljate Vodolije i nisu neki veliki zločinci, po FBI-evoj statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhapšenih. Ipak, ako se bave kriminalnim radnjama, najveće su šanse da će postati hakeri, “gurui” ili predvodnici sekte uz pomoć koje će, ispiranjem mozga, drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često tjera i želja za osvetom.

Ribe

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju uz zločine povezane s drogom, dilanjem, uzgojem ili švercanjem. Isto tako, mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili duvan, a njihovi su zločini uvijek pomalo bizarni – pa i smiješni.

Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu, a ako završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krim-miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA