Uz istinski rejv spektakl Fatboy Slima u Velikom Hangaru, sinoć je počelo masovno okupljanje klabera na No Sleep festivalu.

Tokom tri noći i četiri dana, novi festival u organizaciji EXIT tima, ugostiće više od 100 stranih i domaćih zveihzda na čak 12 lokacija širom Beograda.

Već od prvog izdanja, u Beograd je stigla publika iz 30 različitih zemalja, koji su sinoć u prepunom Velikom Hangaru u Luci Beograd doživjeli pravi audio-vizuelni spektakl uz kolosalnu binu i produkciju kakva je rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike.

Antoligijski “Rejv u Hangaru” Fatboy Slima dodatno je pojačalo industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1 500 metara pravo niz ulicu od Trga republike.

Britanski mag držao je publiku u visokoenergetskom naboju od prvih do posljednjih taktova, uz masivne esid sintove, house klasike, rejverske himne i neke od numera koje za cijela planeta kao što su Daft Punk, The Prodigy ili lično neke od njegovih megahitova kao što su “Praise You”, “Right Here, Right Now” ili “Star 69” koju je uglas skandiralo preko 7 000 ljudi!

Kada su Marcel Fengler i DJ Tennis preuzeli već užaren pult, Hangarom je počeo da odzvanja dvosatni tehno set koji je nagovijestio kakva nas žurka večeras očekuje na istom mjestu.

Na drugom kraju grada, zidove kluba Mladost tresli su Mladen Ivić i Vladimir Avoid Aćić i time nagovijestili veliko klupsko putovanje koje očekuje sve koji ovog vikenda kreću u grad pod parolom – No sleep!

Već prve večeri, festival je prevazišao sva očekivanja, a tek danas prelazi u svoj puni format uz program koji će bez prekida trajati još 50 sati, te pored glavne lokacije, program kreće i u klubovima kao što su Drugstore, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Mint, Dot i drugi.

Paralelno sa muzičkim programom, u prostoru Marsh Open Space u Cetinjskoj 15 biće održana i muzička konferencija sa nekoliko panel diskusija na kojima će govoriti i zvezde festivala kao što su Dax J, DJ Tennis, Marcel Fengler, Cassius, Francois X i Molly, te brojni akteri na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Centralni spektakl i večeras se održava u Luci Beograd, gdje će u Velikom Hangaru nastupati Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models, Aleksi Perala, Monosaccharide i Neutron.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA