Dobojlija poginuo u nesreći u Beogradu!

1552

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros desila na raskrsnici Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada su se sudarili automobil i tramvaj na liniji 12, život je izgubio Slaviša T. iz Doboja koji se u trenutku nemilog događaja našao na trotoaru ulice.

Kako se saznaje, tragično nastradali je u Beogradu živio na fiktivnoj adresi, a bio zaposlen kao građevinski radnik. U radnoj uniformi je i umro, ostavljajući za sobom suprugu i dvoje djece.

– Nisam u mogućnosti da pričam – bilo je sve što je Slavišina supruga poručila kada su novinari pokušali da stupe u kontakt sa bližnjima preminulog.

Podsjetimo, vozač “Dacia logan” D. M. (49), osumnjičen za izazivanje spomenute nesreće, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 časova, saopšteno je iz MUP-a.

Iako su prema prvim informacijama obojica vozača tvrdili da su poštovali propise saobraćaja, kasnijom istragom utvđeno je da je do proklizavanja tramvaja iz šina došlo kada je automobil prošao na crveno svjetlo i udario u prednji dio javnog vozila.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA