Budva: U Novu godinu uz Dina Merlina!

745

“U novogodišnjoj noći, vidimo se u Budvi – dvadeseti put” je slogan najveće novogodišnje žurke na Balkanu. Budući da je Budva već punih dvadeset godina domaćin najluđe novogodišnje noći, organizatori su se potrudili da doček 2019. godine bude dostojan velikog jubileja, dvije decenije od prvog javnog dočeka na gradskom trgu.

Turistička organizacija Budva, kao organizator najluđe zabave na Balkanu, obećava i ove godine nezaboravan provod na crnogorskom primorju, a kao i svake godine, organizatori očekuju brojne posjetioce iz Bosne i Hercegovine.

Zabava počinje već 28. decembra, a petodnevni program, kako najavljuju organizatori, odgovoraće različitim muzičkim ukusima, ali i turističkim potrebama posjetilaca.

Naime, kako je planirano, novogodišnji program biće sastavljen od pet različitih tematskih koncerata, od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rok ritmova, pa Budva i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu.

U večernjim satima 28. decembra nastupaju grupe Most wanted, WhoSee i Beogradski sindikat. Tokom druge noći na trgu će zapjevati etno grupa Zora, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć u Budvi, prema riječima direktora TOB-a Mladena Danovića biti pravo osvježenje, jer će se prvi put na dočeku u Budvi čuti svjetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson.

Najluđu noć u godini “otvoriće” lokalni bend Jack Lupino &Leftovers, nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa Aerodrom. Bina, koja će i ove godine izgledati impozantno, zasijaće novom energijom uz Dina Merlina, koji je u Budvi nastupao već nekoliko puta te posjetiocima svaki put priređivao nastup za pamćenje. Peta noć, odnosno prva noć u Novoj godini posvećena je rok zvuku, uz Akademiju, Partibrejkerse i Van Gogh.

– Već dvadeset godina Budva dočekuje svoje goste najpoznatijim muzičkim imenima, te i ove godine ima zadatak da svojim posjetiocima priredi jubilej za pamćenje. Pored nezaboravnog noćnog programa za sve posjetioce tu je i bogat dnevni sadržaj, kao i “Božićni bazar” – navodi Danović.

Bogat novogodišnji program je svakako razlog da i ove godine Budva postane omiljena destinacija za novogodišnje praznike, a čarobni trg ispred Starog grada okružen zidinama starim više od 2 000 godina u Budvi je idealno mjesto za slavlje sa prijateljima kao i nove početke.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA