Banjaluka: U Novu godinu sa velikim zvijezdama (VIDEO)

1090

Fantastična četvorka stiže u Banjaluku! Tako bi mogli, bez imalo pretjerivanja, najaviti zvijezde koje će zabavljati Banjalučane, ali i sve one koji se odluče za doček Nove godine u ovom gradu.

Jedan od njih je i Željko Samardžić, koji je juče boravio u gradu na Vrbasu. On je najavio odličan provod i mnogo pozitivne energije za novogodišnje dane odnosno večeri.

– Izgleda da će Banjaluka jedina ugostiti pravog Deda Mraza ove zime. Maloprije smo razgovarali na tu temu ako se budemo prehladili. Konstatovali smo da je najbitnije da publika zna sve pjesme napamet. Vjerujem da ću imati dobru i jaku podršku – rekao je Samardžić.

Prvi čovjek Banjaluke, gradonačelnik Igor Radojičić, je otkrio imena i ostalih zvijezda.

– Sa nama će biti 30. decembra Haris Džinović, 31. decembra za novogodišnju noć su Nikola Rokvić i Željko Samaražić i 1. januara Željko Joksimović. To je sjajna regionalna reprezentacija, možemo reći da su to najpoznatije regionalne zvijezde – rekao je on.

U organizaciju velikog dočeka uključile su se i razni sponzori. Jedan od njih je i kompanija “Elta-kabel”, koja je i zlatni sponzor, dok je Elta televizija medijski pokrovitelj.

– Ono što posebno raduje je da će Elta-kabel da donese Banjalučanima, i svima kojn te večeri budu naši gosti, jedan veličanstven koncert, upravo Željka Samardžića sa kojim smo se danas i družili. I naravno Nikole Rokvića. Tako da samo možemo pozvati, sve koji će te večeri biti u Banjaluci, a njih će kako reče gradonačelnik biti iz svih zemalja – naglasila je Mileva Maličević, menadžer za odnose sa javnošću kompanije “Elta-kabel”.

Banjaluka će tako i ovaj put biti jedan od regionalnih centara sa odličnim programom za doček Nove Godine. Da je to tako potvđuje i sve veći broj rezervacija u banjalučkim hotelima i hostelima.

Jelena Milovanović Soldan

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA