Arsenal oružja u kući osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević

1762

U pretresu kuće Gorana Jeličića, osumnjičenog za zvjersko ubistvo Irene Predojević iz 2005. godine, istražioci su pronašli arsenal oružja! 

Upravo zato će se ovaj policajac PS Kozarska Dubica osim za ubistvo teretiti i za neovlašćeno posjedovanje oružja.

Kako je SrpskaCafeu potvrđeno u MUP-u RS u pretresu Jeličićeve kući, koja se nalazi se na magistralnom putu na ulazu u Kozarsku Dubicu, otkriven je i zaplijenjen čak i ručni bacač raketa!?

– Pronađena je ogromna količina oružja, među kojima su brojna minsko-eksplozivna sredstva, ručni bacač, pištolji, puške i oko 1 000 metaka različitog kalibra, te druge vojne opreme – precizirao je izvor blizak istrazi.

Istraga duga 13 godina: Od kobne noći do otkrivanja počinioca!

On kaže da je pravo čudo kako je Jeličić sve ove godine opstao u službi budući da su protiv njega podnesene prijave zbog sumnje da je počinio najmanje pet krivičnih djela.

– Dva puta je prijavljivan zbog nanošenja tjelesnih povreda drugim osoba, što znači da je sklon nasilju. Prijavljivan je čak i zbog obljube, ali i zbog falsifikovanja isprava i slično – otkriva naš sagovornik.

Nakon kriminalističke obrade Jeličić je iz kasarne u Zalužanima pod pratnjom, do zuba, naoružanih policajaca sproveden u Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru na dalje saslušanje. U toku je njegovo ispitivanje nakon kojeg će predmetni tužilac donijeti odluku o predlogu za pritvor.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA